Funda Arar'ın Yeni Albümü 'Hoşgeldin'

Funda Arar'da yeni albüm: Hoşgeldin

Müzik kariyerine 2000 yılında çıkardığı ilk albümü 'Sevgilerde' ile merhaba diyen sanatçı, son albümü kariyerinin 10. albümü 'Hoşgeldin'li müzikseverlerin beğenisine sundu. Sanatçı son olarak 2013 yılında Enbe Orkestrası ile ortaklaşa 'Hafıza' şarkısını yayınlayarak, müzikseverlerden büyük beğeni kazanmış ve uzun süre listenin zirvesinde yer almıştır. Funda Arar, yaklaşık 1.5 yıl aranın ardından DMC etiketiyle "Hoşgeldin' albümünü çıkardı. Toplam 14 şarkının yer alacağı albümde sanatçı, Kaç Kadeh Kırıldı ve Ben Tabii Ki gibi iki şarkıyı da yeniden yorumladı.

Birbirinden romantik şarkılarla müzikseverlerin karşısına çıkan Funda Arar'ın albümünün prodüktörlüğünü ve aranjörlüğünü Febyo Taşel üstlendi. Albümde; Yıldız Tilbe, Ragga Oktay gibi isimlerin şarkıları da yer alıyor.

Albümün ilk video klibi, Nihat Odabaşı yönetmenliğinde "Hayatın Hesabı" şarkısına çekilirken Arar, klipte SOMA'da hayatını kaybeden maden emekçilerini unutmadı. Sanatçının klibi insanların hayatta yaşadıkları zorlukları ve çaresizlikleri konu alıyor. 


Funda Arar, Hoşgeldin / iTunes
1. Hayatın Hesabı
2. Gitme Kal
3. Gamsız
4. Sevdim Bir Kere
5. Ben Tabii Ki
6. Ömrüme Yetiş
7. Göç
8. Taraf
9. Ne Hırsızı?
10. Yediverenim
11. Üç Günlük
12. Kaç Kadeh Kırıldı
13. Hoşgeldin
14. Onursuz Olmasın Aşk (İlkan Günüç Versiyon)

0 yorum:

Yorum Gönder

muzzikhaber. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Muzik Haber

Made with by Odd Themes

© 2015 muzik magazin haber.